Skip to main content

Byggstädning
Stockholm

Vid ett bygge eller en större renovering kan det bli rätt rörigt. Anlita oss på Älven Städ för att röja upp åt er eller när projektet är klart för en ordentlig byggstädning i Stockholm. Vi har kontor i Stockholm och åtar oss uppdrag runt hela mälardalen med omnejd.

FÅ PRISFÖRSLAG PÅ STÄDHJÄLP

  Älvenstäd Stockholm

  Fördelar med byggstädning

  Snabb byggstädning

  Vi erbjuder en snabb, effektiv och noggrann byggstädning anpassad efter era behov. Vi åtar oss både mindre uppdrag och större byggplatser. Allt från en grovstädning till slutstädning.

  Grovstädning

  Vi börjar oftast med en grovstädning och gör oss av med papp, skräp, kartong osv. Denna kör vi ut till återvinningscentraler om så önskas.

  Finstädning

  När grovstädningen är klar städar vi bort fina partiklar, byggdamm och annat som inte är hälsosamt att andas in. Kvar står du med en ren och hygienisk plats som du kan fortsätta arbeta på.

  Byggstädning

  En byggstädning är till för att göra en plats så pass ren att den är hygienisk. Detta innebär att forsla bort sopor, skräp och annat. Det innebär även att genomföra en städning som eliminerar byggdamm och annat smuts som kan vara dåligt för dig att andas in.

  I vår städning försöker vi alltid att vara så miljösmarta som möjligt. Därför använder vi oss av miljövänliga städmedel och metoder som sliter så lite som möjligt på klimatet.