Skip to main content

Hemstädning
Stockholm

Ibland är det lite svårt att få vardagen att gå ihop. Kanske är det mycket med arbete, barn, fritidsaktiviteter eller andra livshändelser. Då kan det vara skönt att få lite avlastning. Ett sätt är att anlita oss på Älven Städ för hemstädning Stockholm. Vi ser till att ditt hem blir rent och trevligt.

Få prisförslag på städhjälp

  Älvenstäd Stockholm

  Fördelar med hemstädning

  Regelbunden hemstädning

  …eller kanske vid enstaka tillfällen. Du bestämmer själv och utefter vad du har för behov. Det går så klart också bra att bestämma intervall, kanske räcker det med någon gång per månad?

  Effektiv hemstädning

  Älven Städ satsar på att alltid vara snabba och effektiva utan att ge avkall på kvalitet. Detta innebär att du får ett rent och fint hem utan att betala orimliga summor för tjänsten.

  Trygg städning

  Vi vill att det ska kännas tryggt och behagligt för dig att anlita oss. Därför ordnar vi så (nästan) alltid samma person kommer till dig. Vi erbjuder även en nöjd kund-garanti till varje städning.

  Hemstädning

  Hemstädning

  I dagens moderna samhälle är det många som upplever att de inte har tid till allt de vill. Göra karriär, ta hand om familjen, träna, umgås med vänner och slappna av. Hemmet kan lätt bli negligerat då, vilket kan leda till stress (ingen gillar ju att ha ett smutsigt hem). Det är där vi på Älven Städ kommer in. Vi finns att anlita för hemstädning när du behöver det. Kanske är det några gånger om året eller så behövs det veckovis. Du bestämmer.

  Vi åtar oss uppdrag om hemstädning i Stockholm med omnejd. Oftast ingår det mesta, skulle du vara osäker på om det du önskar ingår, så berätta gärna hur vi kan hjälpa dig. Vi löser det mesta.