Skip to main content

Kontorsstädning
Stockholm

Behöver du hjälp att hålla rent ditt kontor, företag eller din verksamhet? Anlita oss på Älven Städ för effektiv kontorsstädning i Stockholm! Vi är flexibla, noggranna och erbjuder fördelaktiga städavtal till företag. Vi har kontor i Stockholm och utför kontorsstäd runt hela Mälardalen med omnejd.

Få prisförslag på städhjälp

  Älvenstäd Stockholm

  Fördelar med kontorsstädning

  Företagsstädning

  Vi tar hand om städningen av alla former av företag, verksamheter och kontor. Du kan själv skräddarsy hur ditt avtal ska se ut; hur många gånger per månad det ska städas, var det ska städas och vad som ska städas. Flexibelt helt enkelt.

  Miljövänlig företagsstädning

  För många företag blir det allt viktigare att lämna ett mindre klimatavtryck. För oss på Älven Städ också. Vi gör vårt yttersta för att använda oss av miljövänliga städmetoder. Bra för miljön, bra för er – bra för vår personal.

  Nöjd kund-garanti

  För oss är det viktigt att du som kund alltid är nöjd med oss. Därför erbjuder vi en kvalitetsgaranti på våra städningar. Fråga oss gärna mer om hur den fungerar och vad det betyder för dig.

  Kontorsstädning, företagsstädning, butiksstädning m.m

  Ditt företag är en del av ditt ansikte utåt. Kanske tar du emot kundbesök, har en butik eller ett showroom. Det är viktigt att det är rent och hygieniskt. Är det så att ni är många som vistas på arbetsplatsen om dagarna är det viktigt att den är hygienisk. Detta hjälper er att undvika onödiga sjukdomsfall och ni sparar i det långa loppet pengar. Dessutom är det trevligt med en ren arbetsplats.