Skip to main content

Flyttstädning
Stockholm

Boka din flyttstädning hos oss på Älven Städ! Vi erbjuder bra priser, nöjd kund-garanti och går ofta att boka med kort varsel. Vi hjälper till med flyttstädning i Stockholm och tar uppdrag runt hela Mälardalen med omnejd. Välkommen till en seriös städfirma!

Få prisförslag på städhjälp

  Älvenstäd Stockholm

  Fördelar med flyttstädning

  Professionell flyttstädning

  En flytt är ansträngande. Det är mycket att göra i form av att packa, bära och rensa. När bostaden är tom ska den flyttstädas, vilket kan kännas tråkigt, jobbigt eller som något du inte hinner med. Underlätta för dig själv och anlita oss för flyttstädningen!

  Miljövänlig flyttstädning

  Vi strävar efter att alltid använda miljövänliga städmetoder för att göra så lite klimatavtryck som möjligt. Skonsammare för inte bara miljö utan även för våra medarbetare. Fråga gärna mer!

  Alltid bra priser

  Vi vill inte bara erbjuda en bra flyttstädning utan även bra priser. För oss är det inte nödvändigtvis viktigt att vara billigast – däremot vill vi vara Umeås mest prisvärda städfirma. Testa oss gärna!

  Flyttstädning

  En flytt är rolig, jobbig, kanske en nystart eller ett måste. Oavsett så medför den mycket arbete. Det finns vissa saker som bara du kan göra, men vissa saker kan du överlämna till någon annan. En av de sakerna är flyttstädning. Detta är en tung form av städning och det är rätt lätt hänt att vissa saker förbises som i slutändan leder till att den som flyttar in är missnöjd.

  När du anlitar oss på Älven Städ för din flyttstädning ser vi till att allt blir skinande rent och att inget förbises. Vår städpersonal är effektiv, duktig och följer städlistor och metoder för bästa slutresultat.

  Boka din flyttstädning genom att använda kontaktformuläret nedan.