Skip to main content

Dödsbostädning
Stockholm

När någon gått bort är det mycket att stå inte. Inte bara är det sorg utan även mycket praktiskt med dödsboet. Något många uppskattar att få hjälp med är städningen. Anlita oss för dödsbostädning och även dödsbotömning om så önskas. Vi hjälper dig i hela Stockholm med omnejd.

Få prisförslag på städhjälp

  Älvenstäd Stockholm

  Fördelar med dödsbostädning

  Professionell dödsbostädning

  Vi förstår att en bortgång är ett jobbigt tillfälle i ditt liv. Därför gör vi vårt bästa för att arbeta effektivt, professionellt och med respekt för din situation.

  Anpassad städning

  Vi anpassar städningen efter de behov du känner att du har. Vill du att vi hjälper till med en tömnig av dödsboet? Köra bort skräp? Eller bara en rejäl städning? Du bestämmer.

  Nöjd kund-garanti

  I vår dödsbostädning ingår det en nöjd kund-garanti. Denna innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd så åtgärdar vi det som finnes bristfälligt utan extra kostnad.

  Dödsbotömning och dödsbostädning

  När någon i ens närhet går bort är det ett stort bagage känslomässigt men också rent praktiskt. Väldigt ofta ska bostaden som personen bott i säljas eller göras redo för nästa boende. Ett dödsbo kan ibland vara väldigt stort och det är mycket som ska gås genom. Det är lite där vi kommer in i bilden. Vi på Älven Städ AB är vana vid att hjälpa till i denna känsliga situation och arbetar med diskretion. Vi är flexibla och gör vårt yttersta för att vara en av de enklare upplevelserna.

  Du kan anlita oss för dödsbotömning, dödsbostädning eller båda. Vi är öppna för att du har speciella önskemål och gör så klart vårt yttersta för att hjälpa dig på bästa sätt. Fråga gärna mer om hur vi arbetar så ska vi försöka möta era behov så bra vi kan.