Skip to main content

Om Älven Städ

Upptäck skillnaden med Älven Städ, där exceptionell städning möter fullständig kundtillfredsställelse. Vår 14-dagars nöjd kund-Garanti står som en pelare för vår service. Vi är här för att säkerställa att varje hörn i ditt hem eller kontor glänser, med din tillfredsställelse som vår högsta prioritet. Alla våra uppdrag är 100% försäkrade och vi har kollektivavtal för din trygghet.

I Stockholm är Älven Städ känt för vår effektivitet och snabbhet. Vi är stolta över att använda de mest avancerade, miljövänliga städteknikerna och produkterna, vilket garanterar en lysande ren miljö utan att kompromissa med miljöns välbefinnande.

Med Älven Städ får du flexibla och tydliga priser. Välj mellan ett fast pris för enkel budgetplanering eller timbaserade priser för större anpassningsförmåga. Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål.

Få prisförslag på städning

    Vi gör allt inom städning

    Älven Städ åtar sig allt inom städning. Från en lättare hemstädning till saneringar. Dina behov och önskemål sätter gränserna och vi försöker att alltid vara flexibla.

    Vi anstränger oss för att erbjuda miljövänlig, effektiv, flexibel och prisvärd städning. Detta innebär att vi använder oss av städmetoder som sliter så lite som möjligt på miljön, men som ändå är hygieniska och effektiva.

    Oavsett om du söker regelbunden städhjälp eller för ett enstaka tillfälle så hjälper vi dig. Välkommen!